FC Utrecht verbreekt clubrecord met transfer Douvikas

Reacties

Tasos Douvikas vervolgt zijn loopbaan bij Celta de Vigo. De Griekse spits van FC Utrecht tekent een meerjarig contract in Spanje en is in één klap de duurste uitgaande transfer uit de clubgeschiedenis.

FC Utrecht verbreekt clubrecord met transfer Douvikas

Het nieuws van De Telegraaf werd vrijdag door meerdere bronnen bevestigd aan VI. Douvikas zou vrijdag afscheid hebben genomen van de spelersgroep en zondag dan ook niet meer bij de wedstrijdselectie zitten voor het duel met PEC Zwolle.

Heel de zomer was er al beweging rondom de Grieks International. De topscorer van afgelopen seizoen kon naar Frankrijk, Italië en Schotland maar wilde zelf graag naar Spanje.

FC Utrecht liet Douvikas - nog in het bezit van een doorlopend contract - niet zomaar gaan. Het wilde de absolute hoofdprijs en die heeft het nu gekregen. Naar verluidt wordt er ruim twaalf miljoen euro betaald, een bedrag dat doormiddel van bonussen nog flink op kan lopen. Douvikas is daarmee in één klap de duurste Utrecht-speler uit de clubgeschiedenis.

De verwachting is dat Utrecht geen vervanger voor Douvikas haalt. Het heeft met Isac Lidberg, Mats Seuntjens en Anthony Descotte al drie potentiële vervangers in huis.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.