FC Utrecht strikt na Quinten ook oudste Timber-broer

Reacties

Na Quinten Timber heeft FC Utrecht nóg een Timber-telg vastgelegd. De 21-jarige Dylan Timber komt over van Sparta Nijkerk en zal na de zomer in eerste instantie aansluiten bij de beloften van FC Utrecht, die in de Keuken Kampioen Divisie uitkomen.

FC Utrecht strikt na Quinten ook oudste Timber-broer
© Pro Shots

Dylan Timber speelde vanaf 2008 enkele jaren in de academie van Feyenoord, maar kwam uiteindelijk via DVSU, SV Houten en SV Kampong vorig seizoen terecht bij Sparta Nijkerk in de Derde Divisie. Nu gaat hij alsnog zijn geluk beproeven in het profvoetbal. 'Geboren en getogen in Utrecht, en ik ben nu hier bij FC Utrecht om de volgende stap in mijn carrière te maken', zo laat Dylan Timber, een verdediger van beroep, op de clubwebsite weten.

Eerder werd al bekend dat Quinten Timber (19) komende zomer transfervrij de overstap maakt van Ajax. De tweelingbroer van Ajax-verdediger Jurriën Timber tekende een driejarig contract in de Domstad. 'Hartstikke mooi', vindt Dylan Timber het feit dat hij nu samen met zijn jongere broertje Quinten bij FC Utrecht speelt: 'Hij speelt in het eerste, ik begin bij Jong. Het is aan mij om mezelf omhoog te werken en uiteindelijk samen op het veld te staan. Ik ben super trots op hem en op mezelf. Ook ben ik trots op mijn broers en op mijn moeder, die me hier gebracht heeft. Ik kijk uit naar de weg naar het eerste.'

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.