FC Utrecht legt Romeny tot 2026 vast: 'Een ambitieuze speler'

Reacties

FC Utrecht heeft de komst van Ole Romeny bevestigd. De 22-jarige aanvaller tekent voor drie jaar en komt transfervrij over van FC Emmen.

FC Utrecht legt Romeny tot 2026 vast: 'Een ambitieuze speler'
© Pro Shots

VI kondigde de transfer van Romeny al aan en Utrecht heeft nu bevestigd. 'Ole is een speler met veel creativiteit en techniek, die deze eigenschappen het afgelopen seizoen heeft kunnen koppelen aan rendement', zegt technisch directeur Jordy Zuidam via de Utrecht-kanalen.

'Hij is een ambitieuze speler en wil zichzelf graag ontwikkelen. Wij hebben het vertrouwen dat er nog veel rek in zijn kwaliteiten zit en gaan hem helpen bij het zetten van de volgende stappen in zijn ontwikkeling. Ole kan op meerdere plekken in de voorhoede uit de voeten en we zijn blij dat hij ons van extra offensieve stootkracht voorziet vanaf het komende seizoen', aldus Zuidam.

Utrecht versterkte zich deze periode al met Adrian Blake (Watford), Mats Seuntjens (RKC Waalwijk) en Souffian El Karouani (NEC). Mattijs Branderhorst en Marouan Azarkan zijn ook in aantocht en de opties op Can Bozdogan (Schalke 04) en Modibo Sagnan (Real Sociedad) werden gelicht.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.