FC Utrecht krijgt slecht nieuws over ervaren Viergever

Reacties

Nick Viergever heeft zijn laatste officiële wedstrijd in 2022 al gespeeld. De verdediger van FC Utrecht liep op de training voorafgaand aan de wedstrijd bij PSV vorige week een knieblessure op. De ploeg uit de Domstad communiceerde dinsdag over de ernst van de kwetsuur.

FC Utrecht krijgt slecht nieuws over ervaren Viergever
© Pro Shots

Viergever staat 'enkele weken' buitenspel. Aangezien de Eredivisie nog drie speelrondes kent voor de luiken een tijdje dichtgaan in verband met het WK, is het gevolg dat we Viergever in 2022 niet meer terugzien op de velden. Het team van Henk Fraser speelt in de komende weken nog uit tegen SC Heerenveen en FC Volendam, daartussenin zit een bezoek van FC Groningen aan Stadion Galgenwaard.

Logischerwijs baalt Viergever ervan dat hij zijn ploeg voorlopig niet kan helpen. 'Ik baal er natuurlijk enorm van dat ik net als de afgelopen wedstrijden, ook de wedstrijden tot de winterstop langs de kant sta. Ik doe er alles aan om na de winterstop weer volledig inzetbaar te zijn', sprak de 33-jarige verdediger. De FC opent 2022 op 8 januari met een mooie thuiswedstrijd: Feyenoord komt naar Utrecht.

Met twee overwinningen verschaften de rood-witten zich vorige week wat rust, maar ook dit seizoen weer blijven de prestaties van FC Utrecht voorlopig ruim achter bij de immer hoge ambities. Vorige week verscheen op VI PRO onderstaande analyse.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.