FC Utrecht dreigt Ayoub te verliezen aan Bursaspor

Reacties

FC Utrecht dreigt deze zomer Yassin Ayoub te verliezen. De 23-jarige middenvelder verkast mogelijk naar Bursaspor, waar hij een veelvoud kan verdienen van wat hij nu krijgt overgemaakt.

FC Utrecht dreigt Ayoub te verliezen aan Bursaspor

Ayoub zou persoonlijk al rond zijn met Bursaspor, dat vorig seizoen als veertiende eindigde in Turkije.

Joey Veerman is een van de mogelijke opvolgers van Ayoub, wiens contract in de Domstad tot halverwege 2018 loopt. De talentvolle FC Volendam-speler heeft al met de club gesproken en zou een optie zijn wanneer Ayoub Stadion Galgenwaard achter zich laat.

Eerder deze zomer zag FC Utrecht al Sébastien Haller, Robbin Ruiter, Nacer Barazite, Kevin Conboy, Andreas Ludwig en Sofyan Amrabat vertrekken. Ook de van Ajax gehuurde Richairo Zivkovic keert niet terug in de Domstad; de aanvaller verkast naar KV Oostende.

Zelf trok FC Utrecht Nick Marsman, Bilal Ould-Chikh, Chris David, Dario Dumic, Cyriel Dessers, Sander van de Streek, Simon Makienok en Urby Emanuelson aan.

 Bekijk hier het overzicht van alle transfers in de Eredivisie

In de nieuwe VI, die woensdag verkrijgbaar is, staat een uitgebreide reportage over FC Utrecht, dat donderdag de return tegen Valletta FC speelt om een ticket voor de derde voorronde in de Europa League.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.