FC Twente verkoopt meer seizoenkaarten dan in de Eredivisie

Reacties

FC Twente heeft vier dagen voor de start van de Keuken Kampioen Divisie 19.100 seizoenkaarten verkocht. Dat zijn er duizend meer dan een jaar geleden, toen de Tukkers nog in de Eredivisie uitkwamen.

FC Twente verkoopt meer seizoenkaarten dan in de Eredivisie

De club uit Enschede noemt het een krachtig signaal van de achterban die Twente ook een niveau lager steunt. De fans, die van de club een optie kregen om hun seizoenkaart met twintig procent korting aan te schaffen, krijgen komende vrijdag bij de seizoensopening direct een concurrent voor de titel op bezoek: Sparta Rotterdam is de tegenstander in de Grolsch Veste.

Twente kende een turbulente zomer met veel onrust en transferperikelen. De selectie van trainer Marino Pusic lijkt nog niet rond en werd voornamelijk versterkt met onbekende namen als Ricardinho, Rafael Ramos en Nacho Monsalve. Ook clubicoon Wout Brama keerde terug op het oude nest.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.