FC Twente verkoopt binnen één dag al dik zevenduizend seizoenkaarten

Reacties

Bij FC Twente hebben zaterdag zo'n 7.200 supporters hun seizoenkaart voor het seizoen 2020/21 verlengd. Een aantal van hen kreeg bezoek aan huis van spelers van de Enschedese club die trakteerden op het befaamde broodje beenham uit De Grolsch Veste.

FC Twente verkoopt binnen één dag al dik zevenduizend seizoenkaarten
© Pro Shots

Elke Twente-fan die zaterdag zijn seizoenkaart verlengt krijgt een coupon om bij de eerste wedstrijd met publiek een gratis broodje af te halen.

FC Twente biedt bij de seizoenkaarten drie opties aan hoe om te gaan met de tegemoetkoming voor de thuiswedstrijden die in het komende seizoen zonder publiek gespeeld moeten worden. Behalve volledig afzien van de tegemoetkoming, kunnen supporters die ook laten bijschrijven op een tegoedkaart voor consumpties in het stadion of ze laten verrekenen met de aanschaf van een kaart voor het seizoen 2021/22. De voorkeur van de 7.200 fans die zaterdag verlengden, ging evenredig uit naar alle drie opties.

Vrijdag maakte FC Twente nog bekend dat het financieel keihard wordt geraakt door de coronapandemie.

Verschillende oud-spelers van FC Twente, onder wie Andy van der Meijde, zetten zich in:

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.