FC Twente raakt Menig mogelijk toch nog kwijt

Reacties

Queensy Menig heeft zijn laatste wedstrijd voor FC Twente mogelijk al gespeeld. De 26-jarige vleugelspeler kan overstappen naar Partizan Belgrado, dat al langer achter hem aan zit. Het kan ook na Deadline Day nog tot een deal komen.

FC Twente raakt Menig mogelijk toch nog kwijt
© Pro Shots

De markt in Servië is tot en met 17 september open, maar de deadline voor het inschrijven van spelers voor Europese wedstrijden is later deze week. Daarom wil Partizan het liefst daarvoor zakendoen met Twente. De Servische club speelt in de Conference League tegen AA Gent, Anorthosis Famagusta en Flora Tallinn.

Een transfer van Menig zou voor Twente betekenen dat de club nog geld overhoudt aan de aanvaller. Menig ligt nog één seizoen vast in Enschede en hield de boot nog af als het ging om gesprekken over een contractverlenging.

Menig kwam vorig seizoen tot acht goals in 32 Eredivisie-duels voor Twente. Technisch directeur Jan Streuer liet eerder al weten dat hij de aanvaller niet zomaar laat gaat. 'We laten hem niet voor een paar centen gaan, want hij is echt een goede aanvaller.' Twente gaat geen vervanger meer halen als Menig vertrekt.

Bekijk hier al onze video's
Meer FC Twente
Meer over FC Twente
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.