FC Twente laat oog vallen op aanvaller van Manchester United

Reacties

In de zoektocht naar versterking heeft FC Twente het oog laten vallen op Facundo Pellistri, een 21-jarige vleugelaanvaller van Manchester United. Twente hoopt de Uruguayaan te kunnen huren.

FC Twente laat oog vallen op aanvaller van Manchester United
© Pro Shots

Of Pellistri haalbaar is voor Twente zal nog moeten blijken, omdat er voor hem meer interesse is en onduidelijk is wat de plannen van Manchester United zijn. Twente waagt in ieder geval een poging en heeft naar Pellistri geïnformeerd. 'We kennen hem, maar we kennen ook andere interessante spelers', is wat technisch directeur Jan Streuer over Pellistri kwijt wil.

Pellistri, die bij Manchester United nog vastligt tot de zomer van 2025, speelt sinds de zomer van 2020 in Engeland. Hij werd tweemaal verhuurd aan het Spaanse Alavés en kwam het afgelopen seizoen tot vier wedstrijden in de Premier League. Pellistri speelde verder drie Europa League-wedstrijden en kwam tweemaal in actie in de League Cup.

Als Pellistri de tijdelijke overstap maakt naar Enschede is hij de tweede speler die deze zomer overstapt van de ploeg van trainer Erik ten Hag naar de Eredivisie. Eerder trok FC Utrecht Zidane Iqbal aan. Hij kwam definitief over van The Red Devils.

Bekijk hier al onze video's
Meer FC Twente
Meer over FC Twente
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.