FC Twente haalt ook Adil Ramzi van PSV

FC Twente heeft zijn derde PSV’er binnen. Adil Ramzi speelt het komende seizoen op huurbasis voor de Enschedese ploeg. Eerder trokken de Tukkers al Giorgi Gakhokidze en Jelle ten Rouwelaar aan.

FC Twente haalt ook Adil Ramzi van PSV

Ramzi staat voor het vierde jaar onder contract bij PSV. In zijn eerste twee seizoenen kwam hij onder de toenmalige coach Erik Gerets nog geregeld aan spelen toe, maar sinds Guus Hiddink de baas is, verdween hij letterlijk van het veld. Hiddink zette de 25-jarige middenvelder slechts vier keer in, alle keren als invaller.

Het gebrek aan speeltijd was reden voor de Eindhovense club om Ramzi te verhuren aan Cordoba. Bij de Spaanse tweededivisionist kwam hij wel aan spelen toe, alhoewel hij niet altijd verzekerd was van een basisplaats.

Al ver voor aanvang van het huidige seizoen kreeg Ramzi te horen dat er ook deze jaargang voor hem geen hoop is op een prominente plaats in de PSV-selectie. FC Twente komt zodoende als gelegen. De Enschedse club huurt Ramzi voor één seizoen van PSV, waar hij nog tot medio 2005 onder contract staat. Ramzi moet nog wel een medische keuring ondergaan bij FC Twente. Momenteel verblijft hij nog in Marokko. Rond 14 juli keert hij terug in Nederland.

Voor zijn avontuur in Eindhoven speelde de Marokkaans international bij Willem II en Kawbab, terwijl hij ook enkele maanden bij Udinese doorbracht.

Bekijk hier al onze video's