FC Twente bevestigt komst Vlap: 'Het is een prachtclub'

Reacties

Michel Vlap (25) blijft actief voor FC Twente. De Tukkers nemen, zoals VI eerder meldde, de middenvelder definitief over van Anderlecht.

FC Twente bevestigt komst Vlap: 'Het is een prachtclub'

Vlap, die afgelopen seizoen op huurbasis actief was in Enschede, tekende voor drie jaar in de Grolsch Veste. De 25-jarige middenvelder is gelukkig met zijn verlengde verblijf. 'Iedereen heeft afgelopen seizoen gezien dat ik met veel plezier bij FC Twente heb gespeeld, het is een prachtclub om voor te voetballen', aldus Vlap op de clubwebsite. 'Ik voel me gewaardeerd bij FC Twente en ik was ook blij dat ze mij definitief wilden overnemen.'

Technisch directeur Jan Streuer prijst zich ook gelukkig Vlap te hebben kunnen behouden. 'Michel heeft vorig seizoen een belangrijk aandeel gehad in het sportieve succes en de ontwikkeling van de ploeg. We hebben de verwachting dat hij bij FC Twente nieuwe stappen kan maken en daarmee van nog meer waarde kan zijn voor de ploeg. Michel is bovendien een heel fijne en gedreven speler die je graag in de selectie wilt hebben.'

Ook bij SC Heerenveen zijn ze gelukkig met de transfer. De Friese club kan meerdere tonnen verwachten vanwege de afspraken met Anderlecht bij de verkoop van de middenvelder.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.