FC Porto blijft ondanks pechmoment Pepe in spoor van Schmidt

Reacties

FC Porto heeft de tweede plaats in de Primeira Liga overgenomen van SC Braga. Het team van trainer Sérgio Conceição was vrijdagavond duidelijk een maatje te groot voor Os Arcebispos.

FC Porto blijft ondanks pechmoment Pepe in spoor van Schmidt
FC Porto
FC Porto
4 - 1
Sporting Braga
Sporting Braga

Het Benfica van Roger Schmidt is de lijstaanvoerder in Portugal, maar door de overwinning blijft FC Porto in het spoor van de hoofdstedelingen. Het verschil bedraagt twee punten. Evanilson opende vrijdag de score door de bal na ruim een halfuur met de borstkas binnen te werken. Stephen Eustaquio was vervolgens het eindstation van een snelle counter, na slordig balverlies op het middenveld van Braga. 

Door een eigen doelpunt van verdediger Pepe werd het nog even spannend (zie video beneden), maar de uitblinkende linksbuiten Pepê bracht de marge weer terug tot twee door op aangeven van Mehdi Taremi binnen te tikken. Galeno maakte er ook nog 4-1 van. Braga sloot het duel met tien man af door een rode kaart voor doelman Matheus.

Benfica, dat nu dus nog een wedstrijd minder heeft gespeeld dan FC Porto, gaat zaterdagavond op bezoek bij Vitória Guimarães.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.