FC Groningen zwicht toch: recorddeal Strand Larsen aanstaande

Reacties

Alles wijst erop dat Jørgen Strand Larsen alsnog zijn gewenste transfer krijgt. Gisteravond laat zijn de onderhandelingen tussen FC Groningen en Celta de Vigo in een stroomversnelling geraakt.

FC Groningen zwicht toch: recorddeal Strand Larsen aanstaande
© Pro Shots

Inmiddels staan daardoor vrijwel alle seinen op groen voor een transfer van Strand Larsen naar Spanje. De zaakwaarnemer van de Noorse spits is inmiddels al op weg naar Vigo om de deal rond te maken.

Gisteren kwamen de verhoudingen tussen FC Groningen en Strand Larsen op scherp te staan nadat de noorderlingen een tweede bod van de Spanjaarden weigerden. Dit voorstel bedroeg elf miljoen inclusief bonussen.

Strand Larsen was woedend en over het ogenschijnlijke afketsen van de deal en besloot dinsdag niet te trainen. Enkele uren later is alsnog een opening ontstaan tussen Celta en FC Groningen en inmiddels is een akkoord bijna daar. FC Groningen toucheert volgens Spaanse bronnen een basisbedrag van elf miljoen, dat door bonussen nog met enkele miljoenen kan oplopen

Daarmee wordt Strand Larsen de duurste uitgaande transfer ooit voor FC Groningen, een titel die meer dan tien jaar op naam stond van Marcus Berg, die voor tien miljoen euro van de Trots van het Noorden naar Hamburger SV was verhuisd.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Meer FC Groningen
Meer over FC Groningen
Meer J. Strand Larsen
Meer over J. Strand Larsen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.