FC Groningen wil stunten met Sparta-back Pinto

Reacties

FC Groningen hoopt te stunten met het binnenhalen van Mica Pinto. De transfervrije linksback heeft een flink aanbod gekregen van de Eredivisie-degradant. Groningen hoopt andere Eredivisie-clubs voor te zijn.

FC Groningen wil stunten met Sparta-back Pinto
© Pro Shots

Pinto en Sparta waren lang met elkaar in onderhandeling over een nieuw contract, maar kwamen nog niet tot overeenstemming. Groningen probeert in het gat te springen en heeft Pinto inmiddels een fors aanbod gedaan. De club hoopt nu op het jawoord van de 29-jarige linksback uit het Luxemburgse Diekirch.

Duidelijk is dat Groningen niet alleen staat. Pinto heeft een uitstekend jaar achter de rug en is gezien zijn transfervrije status extra interessant voor veel clubs uit binnen- en buitenland. Pinto had aanvankelijk een voorkeur voor een buitenlandse transfer, maar denkt inmiddels serieus na over het aanbod van Groningen.

Groningen hoopt zich ook te versterken met Motherwell-spits Kevin van Veen, terwijl ook Leandro Bacuna als optie wordt gezien. De komst van laatstgenoemde is echter pas realistisch wanneer er spelers vertrekken. Mogelijk voegt ook Nick Bakker zich bij het gezelschap. 

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.