FC Groningen bouwt aan nieuw team en verwelkomt oude bekende

Reacties

Nick Bakker gaat in de voorbereiding op het nieuwe seizoen meetrainen met FC Groningen. De centrale verdediger zit sinds zijn vertrek bij Al Arabi zonder club. Hij trainde de afgelopen maanden mee bij FC Emmen en gaat dus mee met Dick Lukkien naar Groningen. De intentie is om een samenwerking aan te gaan.

FC Groningen bouwt aan nieuw team en verwelkomt oude bekende
© Pro Shots

Bakker speelde in het verleden al voor FC Groningen. Hij doorliep daar de jeugdopleiding en stond er van 2003 tot 2015 onder contract. De verdediger kwam tot zes wedstrijden in het eerste elftal, alvorens hij naar FC Emmen vertrok. Na ruim honderd wedstrijden in Drenthe werd hij opgepikt door Heerenveen en afgelopen zomer ging Bakker een avontuur aan in Saoedi-Arabië.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Nadat hij de afgelopen maanden al onder Lukkien heeft getraind, zal hij in de voorbereiding meedraaien met FC Groningen, met perspectief op een contract. Als de 31-jarige verdediger aantoont dat hij fit is, gaan beide partijen hoogstwaarschijnlijk met elkaar in zee. Lukkien maakt deze zomer eveneens de overstap van FC Emmen naar FC Groningen.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.