FC Groningen wil Matusiwa eerst laten afkoelen

Reacties

Technisch directeur Mark-Jan Fledderus van FC Groningen herkent zich niet in de uitspraken van Azor Matusiwa over geschonden afspraken. De 22-jarige middenvelder haalde vorige week uit naar de club.

FC Groningen wil Matusiwa eerst laten afkoelen
© Pro Shots

'Daar staat niets over in zijn contract. Azor wil blijkbaar graag vertrekken, maar wij willen hem houden', zegt Fledderus in gesprek met VI. Matusiwa claimt dat er vorige zomer bij het tekenen van zijn verbintenis afspraken zijn gemaakt, die nu worden geschonden door Fledderus. 'Ik hoor allemaal excuses die nergens op slaan, we staan op dit moment lijnrecht tegenover elkaar', foeterde de middenvelder afgelopen weekend tegenover RTV Noord.

Fledderus reageert kalm. 'Ik ga hier nu niet weer uitgebreid publiekelijk op in, zodat er een hele soap ontstaat. Ik wil het eerst gewoon intern met Azor bespreken om zijn hele verhaal aan te horen. Dat heb ik nu nog niet gedaan, want het lijkt me verstandig hem eerst even te laten afkoelen. Ik neem aan dat hij die dingen namelijk uit emotie heeft gezegd.'

De 22-jarige Matusiwa staat al enige tijd in de belangstelling van meerdere clubs uit de Franse Ligue 1 (vanuit Frankrijk zijn er zelfs al biedingen binnengekomen), maar heeft nog een doorlopend contract tot medio 2023.

Lees op VI PRO meer over de situatie van Azor Matusiwa:

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.