Diemers kiest voor Feyenoord en stelt Groningen teleur

Reacties

Feyenoord heeft zijn eerste aankoop voor het nieuwe seizoen zo goed als binnen. De van Fortuna Sittard afkomstige Mark Diemers tekent deze week een meerjarig contract.

Diemers kiest voor Feyenoord en stelt Groningen teleur
© Pro Shots

Diemers leek dicht bij een akkoord met FC Groningen, maar op het laatste moment heeft ook Feyenoord zich gemeld voor de speler van Fortuna Sittard. De 26-jarige middenvelder koos uiteindelijk voor een toekomst in De Kuip. Trainer Dick Advocaat raakte afgelopen seizoen overtuigd van de kwaliteiten van Diemers, die bij Fortuna erg belangrijk was. Hoewel de middenvelder te maken krijgt met zware concurrentie, denkt Advocaat dat hij met zijn ervaring, spelinzicht en traptechniek iets extra's kan brengen.

Nadat eerder een poging de transfervrije Bryan Linssen vast te leggen mislukte, wordt Diemers de eerste aankoop voor het nieuwe seizoen. Intussen doet Feyenoord er alles aan de contracten van Leroy Fer en Eric Botteghin te verlengen. Beide spelers hebben een aflopende verbintenis en zijn, ondanks buitenlandse belangstelling, nog steeds met Feyenoord in gesprek.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Meer Feyenoord
Meer over Feyenoord
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.