FC Groningen wil Itakura graag definitief overnemen van Manchester City

Reacties

Mark-Jan Fledderus was onlangs verantwoordelijk voor de eerste coronatransfer in Nederland. Wessel Dammers komt in de zomer transfervrij over van Fortuna Sittard. Verder moet de technisch directeur van FC Groningen voorlopig afwachten hoe de coronacrisis zich verder ontwikkelt.

FC Groningen wil Itakura graag definitief overnemen van Manchester City
© Pro Shots

Om ook volgend seizoen mee te spelen voor de Europese plaatsen, heeft FC Groningen in de defensie en in de voorhoede nog wel een aantal versterkingen nodig, maar het budget is miniem. Een transfer van Deyovaisio Zeefuik had daar wat lucht kunnen bieden. Er is veel interesse voor de rechtsback, zo was Lille bereid om meerdere miljoenen voor hem op tafel te leggen. Het is maar de vraag of de Fransen dat bedrag nu ook nog willen betalen.

'Ik hoorde laatst ook iemand zeggen dat clubs nu misschien juist eerder voor een talentvolle speler als Zeefuik zullen gaan, dan voor een dure toptransfer', aldus Fledderus in gesprek met Voetbal International. 'Daar zit wel wat in. Maar het verschilt toch per transfer. Er is geen handboek voor transfers, het hangt van zoveel dingen af. Wij willen Ko Itakura bijvoorbeeld graag definitief overnemen van Manchester City, maar het zal nog wel even duren voordat we daar duidelijkheid over krijgen.'

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Meer FC Groningen
Meer over FC Groningen
Meer Manchester City
Meer over Manchester City
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.