FC Groningen wil doorbraak Blokzijl belonen

Reacties

FC Groningen is met Thijmen Blokzijl in gesprek over een verdere gezamenlijke toekomst. De jonge centrale verdediger is dit kalenderjaar doorgebroken in het eerste elftal.

FC Groningen wil doorbraak Blokzijl belonen
© Pro Shots

Onder Dennis van der Ree is Blokzijl uitgegroeid tot basisspeler. De net achttienjarige centrumverdediger oogst veel lof met zijn optredens, onder meer die in De Kuip tegen Feyenoord afgelopen weekend.

Het gaat deze weken dus veel over Blokzijl. Door zijn goede prestaties in het eerste elftal van FC Groningen én vanwege zijn contractsituatie. Zijn verbintenis loopt na dit seizoen namelijk nog maar een seizoen door. Door zijn ontwikkeling lijdt het geen twijfel dat hij op lijstjes staat van grotere clubs.

Desgevraagd laat directeur Wouter Gudde blij te zijn met de doorbraak van de jongeling. 'Het is hartstikke knap wat Thijmen doet.' Ook laat de directeur weten dat club en speler met elkaar in gesprek zijn over de toekomst. 'We praten met elkaar over zijn contract, dat lijkt me gezien zijn ontwikkeling niet meer dan logisch.'

Bekijk hier al onze video's
Meer FC Groningen
Meer over FC Groningen
Meer Eredivisie
Meer over Eredivisie
Meer T. Blokzijl
Meer over T. Blokzijl
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.