FC Groningen verrast en haalt Manu terug naar Nederland

Reacties

FC Groningen heeft op de slotdag van de winterse transferperiode voor een verrassing gezorgd. De club haalt Elvis Manu terug naar Nederland. De 29-jarige aanvaller wordt voor de rest van het seizoen gehuurd van Botev Plovdiv uit Bulgarije.

FC Groningen verrast en haalt Manu terug naar Nederland
© Pro Shots

Groningen haalde deze winter al Johan Hove, Aimar Sher, Mads Bech en Matej Chalus. Op Deadline Day kwam daar eerst Oliver Antman bij en nu volgt Manu. De aanvaller keert na bijna zes jaar terug in Nederland. In 2017 speelde hij een half jaar op huurbasis bij Go Ahead Eagles. Daarna speelde hij in Turkije en China en sinds augustus bij Botev Plovdiv.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

'Elvis is een speler die al veel heeft meegemaakt in zijn carrière en hij had de wens om Nederland nog eens te laten zien wat hij in zijn mars heeft', vertelt technisch directeur Mark-Jan Fledderus op de clubsite. 'Wij denken dat Elvis ons snelheid, power maar ook een zekere onvoorspelbaarheid kan brengen. Daarnaast is hij een speler die eigenlijk overal onder alle omstandigheden zijn doelpunten heeft gemaakt. Wij denken daarom dat Elvis direct van waarde kan zijn om ons te helpen in onze degradatiestrijd.'

Manu werd opgeleid bij Feyenoord en speelde in Nederland ook bij Excelsior en SC Cambuur. De aanvaller kwam tot 61 optredens in de Eredivisie waarin hij vijftien keer scoorde en acht assists gaf.

Bekijk hier al onze video's
Meer FC Groningen
Meer over FC Groningen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.