FC Groningen verlengt met Van Loo en Metaj

FC Groningen verlengde de contracten met Brian van Loo en Shkodran Metaj. De keeper tekende voor één jaar bij tot medio 2009, de jeugdinternational deed dat voor drie extra seizoenen en is nu tot de zomer van 2012 verbonden aan de Eredivisionist.

FC Groningen verlengt met Van Loo en Metaj

Van Loo is bezig met zijn tweede seizoen bij Groningen. De lange doelman arriveerde in de zomer van 2006 na jarenlang bij Heracles Almelo onder de lat te hebben gestaan. De 32-jarige keeper verdedigde het huidige seizoen alle 26 competitieduels het Groninger doel.

'Wij zijn tevreden over de prestaties van Brian en wij wilden graag nog een jaar langer met hem door', legt manager technische zaken Henk Veldmate uit op de website van FC Groningen. 'Daar zijn we het met een goed gevoel met elkaar over eens geworden.'

Metaj debuteerde dit seizoen in de hoofdmacht van Groningen. De twintigjarige linksbenige middenvelder kwam zeventien Eredivisieduels in actie. De laatste weken staat hij in de basis. Na Stefan Nijland en Tom Hiariej is hij de derde Groningse jeugdinternational die zijn contract verlengde.

'Ook Shkodran wilden wij belonen voor de ontwikkeling die hij doormaakt', aldus Veldmate. 'Wij zijn zeer tevreden over zijn prestaties. Wij als club zijn er heel blij mee dat we nu drie jonge talentvolle spelers voor een langere periode aan ons hebben weten te binden.'

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen