FC Groningen slaat opnieuw toe en haalt Bruns op bij Vitesse

Reacties

FC Groningen is direct bij de start van de winterstop in actie gekomen, om de selectie te versterken voor de tweede seizoenshelft. Na Ilias Bel Hassani is ook Thomas Bruns aangetrokken.

FC Groningen slaat opnieuw toe en haalt Bruns op bij Vitesse

De 26-jarige Bruns mocht dit seizoen maar bij één competitiewedstrijd van Vitesse in de basis beginnen en moest het verder doen met zeven (veelal zeer korte) invalbeurten. In de laatste drie competitiewedstrijden van dit kalenderjaar kwam hij niet in actie. Bij Groningen gaat Bruns op zoek naar meer speelminuten.

Groningen huurt Bruns, onder voorbehoud van de medische keuring, tot het einde van het seizoen van Vitesse. In tegenstelling tot bij Bel Hassani hebben de noorderlingen voor deze deal geen optie tot koop bedongen. Het Vitesse-contract van Bruns (die net als Bel Hassani een verleden bij Heracles Almelo heeft) loopt nog tot medio 2021 door.

'De afgelopen periode heb ik hier veel met Mike te Wierik (aanvoerder van Groningen, red.) over gesproken', zegt Bruns op de website van Groningen. 'Ik ken hem goed van onze jaren bij Heracles. Ik heb mijn keuze op gevoel gemaakt. FC Groningen is een volksclub, waar hard werken en normaal doen voorop staan. Dat past bij mij. We gaan na de winterstop alles op alles zetten en knallen.'

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Meer FC Groningen
Meer over FC Groningen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.