FC Groningen houdt complementair trainersduo in stand

Reacties

Na hoofdtrainer Danny Buijs heeft ook assistent-trainer Adrie Poldervaart zijn contract bij FC Groningen met twee jaar verlengd. Dat melden de noorderlingen op de officiële website.

FC Groningen houdt complementair trainersduo in stand
© Pro Shots

De 49-jarige Poldervaart is bezig aan zijn eerste seizoen als assistent-trainer bij Groningen en was daarvoor hoofdtrainer van Excelsior. Bij die club was hij in verschillende functies liefst 25 jaar in dienst. Buijs en Poldervaart blijken elkaar bij Groningen goed aan te vullen en de samenwerking van het duo wordt nu verlengd.

'Wij hebben sinds onze samenwerking van dichtbij kunnen zien welke kwaliteiten Adrie toevoegt aan onze technische staf', zegt technisch directeur Mark Jan Fledderus op de website van Groningen. 'Naast dat hij op een positieve manier voetbal-bezeten is en een keiharde werker, hebben wij ook zijn kennis en kunde kunnen beoordelen. Hierover zijn wij zeer positief. In de totale samenwerking met de rest van de staf vult Adrie zijn rol op een uitstekende en zeer professionele wijze in en zijn wij blij dat hij langer bij FC Groningen blijft werken.'

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.