FC Groningen heeft met Dammers eerste aanwinst binnen

Reacties

Wessel Dammers verruilt Fortuna Sittard voor FC Groningen. De 25-jarige verdediger heeft zich tot medio 2023 verbonden aan de Trots van het Noorden.

FC Groningen heeft met Dammers eerste aanwinst binnen
© Pro Shots

Technisch directeur Mark-Jan Fledderus prijst zich gelukkig met de komst van Dammers, die uit de beschikbare opties koos voor FC Groningen. 'Met Wessel hebben wij een speler in huis gehaald die de Eredivisie kent, een mooie leeftijd heeft als het gaat om de leeftijdsopbouw binnen onze selectie en als Nederlandse jongen geen communicatie- of aanpassingsproblemen zal hebben', aldus Fledderus.

'Wessel heeft al de nodige ervaring in het betaald voetbal, weet daardoor wat er wordt gevraagd en wij denken dat hij onze jonge talentvolle spelers verder kan helpen in hun ontwikkeling. Hij is niet voor niets aanvoerder van Fortuna Sittard. Wessel is een stabiele verdediger, met een goed overzicht en rust aan de bal.'

Bij FC Groningen is Dammers de beoogde vervanger van Mike te Wierik, die na dit seizoen overstapt naar Derby County. Voor de verdediger is het zijn vierde club. Naast Feyenoord, waar hij zijn opleiding genoot, speelde hij SC Cambuur en Fortuna Sittard.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.