FC Emmen zorgt voor Kroatische verrassing

Reacties

FC Emmen krijgt bij de strijd tegen degradatie hulp van Andrej Lukic. De 24-jarige verdediger uit Kroatië wordt tot het einde van het seizoen gehuurd van Sporting Braga. Van een optie tot koop is geen sprake.

FC Emmen zorgt voor Kroatische verrassing

Bij de Portugese club kwam Lukic dit seizoen al niet in de plannen voor. Hij werd in de zomer op huurbasis naar het Griekse Apollon Smyrnis gestuurd, nadat hij een half jaar eerder voor één miljoen euro gekocht was van NK Osijek. De 1 meter 94 lange verdediger heeft wel wedstrijdritme. Lukic speelde in de eerste seizoenshelft twaalf wedstrijden in de Griekse Super League.

Voor PSV is Lukic een oude bekende. De centrumverdediger viel namens Osijek in tijdens de uitwedstrijd tegen de Eindhovenaren bij de derde voorronde van de Europa League in het seizoen 2017/18. PSV werd destijds verrassend uitgeschakeld.

Vanuit Emmen werd eerder in deze transferperiode al geïnformeerd naar Joost van Aken en Philippe Sandler. De verdedigers van respectievelijk Sheffield Wednesday en Manchester City bleken niet haalbaar.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.