FC Emmen komt met fraai nieuws over captain Jansen

Reacties

Anco Jansen zit zaterdag bij de wedstrijdselectie van FC Emmen voor het uitduel met Feyenoord. De dertigjarige aanvaller wordt al lange tijd geteisterd door een knieblessure en kwam dit seizoen tot slechts vier speelminuten in de Eredivisie.

FC Emmen komt met fraai nieuws over captain Jansen
© Pro Shots

Jansen liep zijn blessure vorig seizoen op en werkte in de zomer hard aan zijn herstel, maar het duurde allemaal langer dan verwacht. De captain moest daardoor de eerste maanden van het seizoen toekijken. Begin november maakte hij dan eindelijk zijn rentree: in de slotfase van de thuiswedstrijd tegen Vitesse viel hij in.

Verder dan die vier minuten kwam hij echter niet. Een week later zat hij nog wel bij de wedstrijdselectie voor de wedstrijd tegen AZ, maar toen kwam er toch weer een terugslag. Er was lange tijd ook veel onduidelijkheid over de knie van Jansen. Hij probeerde meerdere methodes om volledig te herstellen, maar dat wierp zijn vruchten lange tijd niet af.

Na de winterstop trainde hij steeds meer op het veld en nu is hij zover dat hij weer in de wedstrijdselectie is opgenomen. Zaterdag kan hij in De Kuip zijn tweede wedstrijd van het seizoen spelen, al is de verwachting dat hij niet in de basis zal staan. Dat geldt wel voor Kerim Frei. De Turkse aanvaller wordt door Emmen gehuurd van Istanbul Basaksehir en zal tegen Feyenoord de plek van Nikolai Laursen innemen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Meer FC Emmen
Meer over FC Emmen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.