FC Den Bosch presenteert in tien minuten drie exotische aanwinsten

Reacties

FC Den Bosch heeft dinsdag een flinke slag geslagen op de transfermarkt. De club uit de Keuken Kampioen Divisie presenteerde binnen tien minuten Albin Gashi, Julián Marchioni en Nicolás Romat als nieuwe aanwinsten.

FC Den Bosch presenteert in tien minuten drie exotische aanwinsten

De 21-jarige Gashi is een aanvallende middenvelder en komt over Rapid Wien, dat hem afgelopen seizoen verhuurde aan Floridsdorfer AC dat uitkomt op het tweede niveau. Middenvelder Marchioni (25) maakt de overstap van het Argentijnse Estudiantes naar Den Bosch, terwijl verdediger Romat op hetzelfde niveau speelde voor Huracán.

De twee Argentijnen komen uit de koker van Kakhi Jordania. Als de KNVB groen licht geeft, mag 23-jarige zoon van voormalig Vitesse-zetbaas Merab zich binnenkort eigenaar van FC Den Bosch noemen. Jordania nam eind juli 99,9 procent van de aandelen over.

Den Bosch, dat niet bekend heeft gemaakt voor hoeveel seizoenen het drietal tekent, haalde eerder deze zomer al Rauno Sappinen, Stefan Velkov, Imran Oulad Omar en Rúben Rodrigues. De club trapt het seizoen vrijdag af met een uitwedstrijd tegen FC Volendam.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.