International van Estland moet helpen ambities Jordania te verwezenlijken

Reacties

FC Den Bosch heeft zich versterkt met Rauno Sappinen, een zestienvoudig international van Estland. De 22-jarige spits komt op huurbasis over van FC Flora.

International van Estland moet helpen ambities Jordania te verwezenlijken

Namens de club uit de Estse hoofdstad Tallinn kwam Sappinen (links op de foto) tot 81 doelpunten in 167 duels. In het seizoen 2016/17 werd hij met 27 doelpunten topscorer van de Meistriliiga. In januari werd de spits voor een half jaar verhuurd aan KFCO Beerschot Wilrijk, maar daar kwam Sappinen in twee wedstrijden niet tot scoren.

Sappinen gaat het nu proberen in de Keuken Kampioen Divisie en heeft er zin in. 'Ik werd deze week warm onthaald door de spelersgroep, technische staf en clubmensen. Bij FC Den Bosch wil ik me nog verder doorontwikkelen en ik ben bereid om daar hard voor te werken. Samen met de spelersgroep kijk ik uit naar een mooi seizoen.'

Eerder deze transferperiode versterkte FC Den Bosch zich al met Imran Oulad Omar (AS Trencín) en Stefan Velkov (Slavia Sofia). Als de KNVB groen licht geeft, mag Kakhi Jordania zich binnenkort eigenaar van FC Den Bosch noemen. De 23-jarige zoon van voormalig Vitesse-zetbaas Merab, nam eind juli 99,9 procent van de aandelen over.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.