FC Augsburg: 'Goed gesprek gehad met Pepi en zaakwaarnemer'

Reacties

FC Augsburg herhaalt dat het nog geen aanbieding gekregen heeft voor Ricardo Pepi. De Amerikaanse spits, verhuurd aan FC Groningen, heeft een vertrekwens.

FC Augsburg: 'Goed gesprek gehad met Pepi en zaakwaarnemer'
© Pro Shots

Pepi heeft in Voetbal International al laten weten niets te zien in een langer verblijf bij Augsburg, omdat de Bundesliga-club zich niet aan gemaakte afspraken zou hebben gehouden. Het spel is op dit moment nog niet op de wagen, laat sportief directeur Stefan Reuter weten. Hij zegt verder niet te zwaar te tillen aan de woorden van Pepi. 'Die dingen gebeuren. Je kunt niet ieder woordje op de weegschaal leggen. We hebben vorige week een goed gesprek gevoerd met zijn agent en Ricardo', zegt Reuter bij SPORT1.

Augsburg legde Pepi voor omstreeks zeventien miljoen euro tot de zomer van 2025 vast. 'Hij weet dat we met hem een investering voor de toekomst hebben gedaan. We zijn nog steeds overtuigd van zijn kwaliteiten', benadrukt Reuter.

Pepi (20) is dit seizoen één van de lichtpuntjes in het elftal van Groningen, dat hard op weg is om uit de Eredivisie te degraderen. De spits scoorde elf keer en gaf drie assists.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Meer R. Pepi
Meer over R. Pepi
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.