Favre rekent tegen Napoli niet op Sneijder en Balotelli

Reacties

De kans is nihil dat Wesley Sneijder woensdag meedoet, als OGC Nice het in de play-offs van de Champions League opneemt tegen Napoli. De Nederlander is volgens trainer Lucien Favre zeer waarschijnlijk nog niet speelklaar, net als Mario Balotelli.

Favre rekent tegen Napoli niet op Sneijder en Balotelli

Nice verloor vrijdagavond thuis met 1-2 van promovendus Troyes, met Sneijder (niet wedstrijdfit) en Balotelli (geblesseerd) op de tribune. Na afloop van de wedstrijd liet Favre weten dat zij ook woensdag nog niet inzetbaar zijn. 'Dat verwacht ik niet, het is zeer waarschijnlijk dat zij ontbreken', sprak hij weinig opbeurende woorden. Nice schakelde in de vorige voorronde Ajax uit, en moet nu tegen Napoli een plek in het hoofdtoernooi afdwingen.

Het duo dat in het verleden samen de Champions League won met Internazionale zal daar dus niet bij zijn. 'Het heeft in ieder geval geen zin om daarop te hopen', sloot Favre af. Nice speelt woensdag tegen Napoli, treft volgende week zaterdag Guingamp, waarna de return tegen de Italiaanse ploeg van Dries Mertens op 22 augustus wordt gespeeld.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.