Favre laat niets heel van Balotelli na uitschakeling tegen Napoli

Reacties

OGC Nice-trainer Lucien Favre was allerminst te spreken over het optreden van Mario Balotelli in het duel met Napoli (0-2 verlies). Volgens de Zwitserse coach kwam de cruciale wedstrijd om een Champions League-ticket ietwat te vroeg voor Wesley Sneijder om beslissend te zijn.

Favre laat niets heel van Balotelli na uitschakeling tegen Napoli

Favre nam Balotelli niet in bescherming na de ontmoeting met de Italianen. 'Het was een slecht optreden van Mario, ik had hem veel eerder naar de kant moeten halen', vertelde de 59-jarige trainer in gesprek met Mediaset Premium. De Italiaanse spits, die een laconieke indruk maakte, werd uiteindelijk in de 77ste minuut vervangen door Ignatius Ganago.

'Ik zeg het precies zoals ik erover denk, hij was simpelweg niet goed genoeg vanavond', vervolgde de coach, die zich tevens beklaagde over de trage wijze waarop Balotelli het veld verliet bij zijn wisselbeurt. Speler en coach wisselden daarbij de nodige woorden. Balotelli had het ook al aan de stok met de vierde official. De Italiaan vocht buiten de lijnen een meningsverschil uit toen Napoli de score opende.

Favre had een verklaring voor het feit dat Sneijder nog niet echt zijn stempel op de wedstrijd kon drukken. 'Deze wedstrijd kwam te vroeg voor Sneijder om echt beslissend te zijn.'

De trainer van Les Aiglons moest na afloop ook toegeven dat Napoli misschien gewoon een maatje te groot was voor zijn ploeg. 'We verdedigden niet heel sterk en tegen Ajax kwamen we beter voor de dag. Napoli speelt al tijden in de topvier van Italië en heeft al jaren een herkenbaar type spel. Tactisch en fysiek waren ze fantastisch vanavond. Vanaf het moment dat de loting bekend werd, wist ik dat het een zware klus zou worden.'

Bekijk hieronder de treffers van Napoli tegen OGC Nice.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.