Farfán komt terug op uithaal: 'Het was allemaal een grap'

Reacties

Jefferson Farfán is teruggekrabbeld na de ophef die rond hem ontstond. Volgens de Lokomotiv Moskou-aanvaller heeft hij er wél begrip voor dat hij salaris moet inleveren vanwege de coronacrisis en is zijn humor verkeerd begrepen.

Farfán komt terug op uithaal: 'Het was allemaal een grap'
© Pro Shots

De 35-jarige Peruaan zorgde voor de nodige consternatie met uitlatingen tijdens een livesessie op zijn Instagram-account. In gesprek met voormalig ploeggenoot Roberto Guizasola zei de ex-PSV'er onder meer: 'Ze mogen doen wat ze willen, maar ze moeten van mijn geld afblijven. Ze hebben me een brief in het Russisch gestuurd, maar daar begreep ik helemaal niets van. Ik heb de brief meteen verscheurd. Ze willen me naaien.'

Volgens Farfán zijn die woorden verkeerd begrepen, het was grappig bedoeld. 'Tussen de vele grappen door kwam de salarisverlaging ter sprake. Enkele dagen voor de livechat hadden we daar als spelers met de club al een akkoord over bereikt. Helaas is de opmerking verkeerd geïnterpreteerd', deed de aanvaller aan damage control via Instagram.

Farfán ging verder en reageerde op kritiek van supporters, die niet blij waren met zijn eerdere uitlatingen: 'Ik steun mijn club meer dan ooit in deze moeilijke tijd, waarin solidariteit en begrip wordt gevraagd.'

De kans is overigens klein dat Farfán nog ooit in actie komt voor Lokomotiv Moskou. Het contract van de 94-voudig international loopt eind juni af en hij werd dit seizoen geteisterd door blessures.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.