'Fantastisch' gesprek met Van Bronckhorst hielp Ramsey in zijn keuze

Reacties

De komst van Aaron Ramsey stemt Giovanni van Bronckhorst zeer tevreden. De manager van Rangers FC heeft zelf ook een cruciale bijdrage geleverd.

'Fantastisch' gesprek met Van Bronckhorst hielp Ramsey in zijn keuze
© Pro Shots

Ramsey vond op de laatste dag van de winterse transferperiode onderdak bij Rangers, waarmee zijn uitzichtloze situatie bij Juventus (voorlopig) ten einde kwam. De 31-jarige middenvelder had meer opties.

'Ik had een aantal aanbiedingen op tafel liggen, maar geen van die kwam in de buurt van de grootsheid van deze club die Europees voetbal speelt en die mij de kans biedt om om de week voor vijftigduizend man te spelen', zei Ramsey op de website van zijn nieuwe club.

De international van Wales had meer redenen om te opteren voor de Schotse topclub. 'Ik heb een paar fantastische gesprekken gehad met manager Giovanni van Bronckhorst en technisch directeur Ross Wilson. Ik kijk er echt naar uit om met beiden te werken.'

Van Bronckhorst is in zijn nopjes met Ramsey. 'Toen duidelijk was dat zijn komst mogelijk was, stond ik er op om er alles aan te doen om deze deal te sluiten. Ik ben absoluut opgetogen dat we een speler als Aaron hebben kunnen toevoegen aan onze selectie, met zijn kwaliteit, ervaringen en leiderschap.'

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Spelersprofiel

A. Ramsey


Geboortedatum:
26 december 1990
Leeftijd:
33
Geboorteplaats:
Caerphilly
Nationaliteit
Wales
Lengte:
1,78 m
Gewicht:
76 kg
Huidige club:
Cardiff City
Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.