Fans van NEC wachten spelersbus op na tweede nederlaag op rij

Reacties

Het seizoen is nog jong, maar de zorgen bij enkele NEC-supporters zijn al groot. Na de nederlaag van vrijdagavond tegen Heracles Almelo werd de spelersbus opgewacht bij het Goffertstadion.

Fans van NEC wachten spelersbus op na tweede nederlaag op rij
© Sander Janssen
Heracles Almelo
Heracles Almelo
2 - 1
N.E.C.
N.E.C.

Tientallen fans waren naar de eigen thuishaven gekomen om hun onvrede kenbaar te maken. NEC begon het seizoen met een thuisnederlaag tegen Excelsior (3-4) en ging vrijdag kopje onder tegen Heracles (2-1), dat vorig seizoen promoveerde vanuit de Keuken Kampioen Divisie. Meegereisde supporters drongen tijdens het duel met spreekkoren al aan op het vertrek van trainer Rogier Meijer.

De supporters zijn niet alleen ontevreden over de start van het seizoen: vorig seizoen werd er ook al gemopperd. Toen eindigde NEC na een slecht slot van de competitie als twaalfde. De start van het nieuwe voetbaljaar is voor de aanhang niet bepaald hoopgevend. 

Spelers Lasse Schöne en Bram Nuytinck gingen terug in Nijmegen met de teleurgestelde supporters in gesprek, evenals technisch directeur Carlos Aalbers. Volgende week speelt NEC thuis tegen RKC Waalwijk.

Lees hier de reacties van enkele NEC'ers na het verlies in Almelo. 

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.