Fans Man Utd komen ook voor laatste thuisduel met protestacties

Reacties

Supporters van Manchester United uiten maandagavond opnieuw hun ongenoegen over hoe hun club wordt geleid. Voorafgaand aan het duel met Brentford loopt een groep fans mee in een protestmars en een deel van de aanhang zal tijdens de wedstrijd vroegtijdig naar huis gaan.

Fans Man Utd komen ook voor laatste thuisduel met protestacties
© Pro Shots
Manchester United
Manchester United
3 - 0
Brentford
Brentford

Het is zeker niet voor het eerst dat supporters van Man Utd laten blijken dat ze niet tevreden zijn met de clubleiding. Afgelopen donderdag protesteerde een deel van de fans ook al tijdens de wedstrijd tegen Chelsea. Vorig seizoen waren er ook meerdere protesten; het thuisduel met Liverpool moest toen zelfs worden afgelast. 

Tijdens de laatste thuiswedstrijd van het seizoen, maandagavond tegen Brentford, wordt er opnieuw actiegevoerd. Honderden supporters lopen mee in een protestmars tegen Joel en Avram Glazer, de eigenaren van de club. Tijdens de wedstrijd gaat een deel van de toeschouwers zeventien minuten voor het einde naar huis. Iedere minuut telt voor een jaar dat de Glazers Man Utd in handen hebben.

Manchester United kent een teleurstellend seizoen met de huidige zesde plek in de Premier League en een vroege uitschakeling in beide bekertoernooien in Engeland. Volgend seizoen staat de club onder leiding van Erik ten Hag.

Bekijk hier al onze video's
Meer Manchester United
Meer over Manchester United
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.