Fabelachtige goal Mertens in Champions League-kwalificatie

Reacties

Dries Mertens heeft van zich doen spreken in de Champions League- kwalificatiewedstrijd van zijn club Galatasaray tegen Zalgiris Vilnius. De Belg zette zijn Turkse werkgever op fabelachtige wijze op voorsprong tegen de opponent uit Litouwen.

Fabelachtige goal Mertens in Champions League-kwalificatie
© Pro Shots
Galatasaray
Galatasaray
1 - 0
Žalgiris
Žalgiris

Bij een stand van 0-0 kreeg Cim Bom Bom op het half uur een corner te nemen. De 36-jarige aanvaller bleef buiten de zestien staan om de afvallende bal op te pakken. Zo ver kwam het niet, want medespeler Muhammed Akturkoglu gaf de bal in een rechte lijn op de Belg.Daarop bedacht Mertens zich niet en hij volleerde de corner van Akturkoglu ineens achter de Litouwse doelman in het Rams Park Stadyumu.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Mertens is in Istanbul aan zijn tweede seizoen bezig. Daarvoor was de 109-voudig international negen seizoenen speler van Napoli. In Nederland kwam de Belg uit voor PSV, FC Utrecht en AGOVV.

Spelersprofiel

D. Mertens


Geboortedatum:
6 mei 1987
Leeftijd:
37
Geboorteplaats:
Leuven
Nationaliteit
België
Lengte:
1,69 m
Gewicht:
61 kg
Huidige club:
Galatasaray
Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.