FA Cup: paden City en Chelsea kruisen opnieuw, ook Ten Hag kent opponent

Reacties

De loting van de derde ronde van het toernooi om de FA Cup heeft een regelrechte kraker opgeleverd. De paden van Manchester City en Chelsea kruisen opnieuw.

FA Cup: paden City en Chelsea kruisen opnieuw, ook Ten Hag kent opponent
© Pro Shots

Eerder dit seizoen werden City en Chelsea ook aan elkaar gekoppeld in de derde ronde van de strijd om de League Cup. Vanwege het drukke schema traden beide topclubs toen niet aan in de sterkste opstelling. Door doelpunten van Riyad Mahrez en Julián Álvarez wonnen The Citizens met 2-0, maar Chelsea krijgt in het toernooi om de FA Cup een kans op revanche.

Het duel tussen beide grootmachten wordt in het eerste volledige weekend van januari gespeeld in het Etihad Stadium. Saillant detail is dat City en Chelsea elkaar een aantal dagen eerder in het kader van de Premier League ontmoeten. Dan vormt Stamford Bridge het strijdtoneel.

Premier League-duels
Overigens is de clash tussen City en Chelsea niet de enige interessante ontmoeting in de derde ronde van het toernooi om de FA Cup. Erik ten Hag neemt het met Manchester United op tegen Everton. Liverpool - Wolverhampton Wanderers is ook een van de vijf Premier League-onderonsjes.

Bekijk hieronder de volledige loting van de derde ronde.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.