FA Cup: Crouch bezorgt oude ploeg Liverpool bepaald geen droomloting

Reacties

Peter Crouch heeft zijn oude ploeg Liverpool bepaald geen droomloting gegeven voor de vierde ronde in het FA Cup-toernooi. De boomlange oud-spits bezorgde The Reds een wedstrijd tegen aartsrivaal Manchester United op Old Trafford.

FA Cup: Crouch bezorgt oude ploeg Liverpool bepaald geen droomloting
© Pro Shots

Chorley FC van het zesde voetbalniveau, Doncaster Rovers uit de League One, Crawley Town of Cheltenham Town uit de League Two: er zijn nog voldoende clubs actief in het FA Cup-toernooi waar Crouch zijn oude ploeg Liverpool een groot plezier mee had gedaan bij het verrichten van de loting voor de vierde ronde. Toch kreeg Crouch het voor elkaar om Liverpool een uitwedstrijd tegen Manchester United te bezorgen.

Daarmee zorgt Crouch ervoor dat Liverpool en Manchester United in een week tijd twee keer tegenover elkaar staan. Op 17 januari ontvangt Liverpool de rivaal op Anfield in de Premier League. Een week later, op 23 of 24 januari, volgt het FA Cup-duel. 

Voor andere Engelse topclubs had Crouch een betere loting in petto. Zo mag Manchester City op bezoek bij Cheltenham Town uit de League Two, ontvangt Chelsea Championship-club Luton Town en wacht voor Tottenham Hotspur een uitduel met Wycombe Wanderers, eveneens uit het Championship. Voor Arsenal wacht een uitwedstrijd tegen Southampton of Shrewsbury Town.

Bekijk hieronder de volledige loting van de vierde ronde:

Ook de loting voor de vijfde ronde van het Engelse bekertoernooi werd direct verricht. Dit is de volledige loting daarvan:

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.