Extatische Saoedi onthult wat hij Messi toeschreeuwde bij WK-stunt

Reacties

Ali Al-Bulayhi was zijn emoties in de wedstrijd tegen Argentinié even niet de baas. De 33-jarige verdediger was na de winnende treffer van Saoedi-Arabië in alle staten en in extase besloot hij tegenstander Lionel Messi even in zijn gezicht te schreeuwen. Na afloop onthulde hij wat hij precies zei.

Extatische Saoedi onthult wat hij Messi toeschreeuwde bij WK-stunt
© NOS
Argentinië
Argentinië
1 - 2
Saoedi-Arabië
Saoedi-Arabië

Messi onderging het schouwspel enigszins verbouwereerd. De Argentijnse aanvoerder was al overrompeld door de wijze waarop zijn land alles uit de handen glipte, maar toen Al-Bulayhi hem kwam intimideren leek Messi niet te begrijpen wat hem toegebeten werd. Een aantal ploeggenoten schoten hun aanvoerder ook snel te hulp.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

'Jij zal niet winnen, jij zal niet winnen', had Al-Bulayhi meermaals in het gezicht geschreeuwd van Messi, die het niet leek te verstaan. De verdediger gaf na afloop voor de Saoedische televisie toe de Argentijnse doelpuntenmaker te hebben geïntimideerd.

Overigens deed dat weinig met de vreugde in het land, want Saoedi-Arabië kondigde een nationale feestdag aan na de grootste WK-stunt van het land aller tijden. De zege op de kandidaat voor de eindzege zorgde voor knotsgekke taferelen. Na Argentinië wacht Saoedi-Arabië in de groepsfase nog Mexico en Polen.

Wereldkampioenschap

Stand Groepsfase Groep C Wereldkampioenschap 2022 Qatar

Wereld

Team
GS
W
G
V
DV-DT
DS
Pt.
1
Argentinië
3
2
0
1
5-2
+3
6
2
Polen
3
1
1
1
2-2
0
4
3
Mexico
3
1
1
1
2-3
-1
4
4
Saoedi-Arabië
3
1
0
2
3-5
-2
3
* Actueel tot en met 12 feb. 2024
Wil jij alles lezen over het WK en nog dichter bij de actie komen? Word dan nu hier lid van VI PRO en krijg gratis onze exclusieve WK-special (t.w.w. €9,99) bij een maandelijks opzegbaar abonnement.

Ben je al lid van VI PRO? Bestel dan hier de WK-special met 30% korting.
Word nu lid van VI PRO
Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.