Bond hoopt Griekse traditie te voorkomen, Duitse pers fileert Willems

Reacties

In de rubriek 'In de Kantlijn' verzamelt de redactie van VI.nl de laatste opmerkelijke voetbalberichten. Rare, leuke of opvallende quotes, enorme blunders, schitterende doelpunten of nieuws met een knipoog vind je hieronder. Veel plezier!

Bond hoopt Griekse traditie te voorkomen, Duitse pers fileert Willems

• De Griekse bekerfinale wordt een gezellige aangelegenheid. Normaal gesproken is het een ongeschreven regel om lekker te gaan rellen tijdens de eindstrijd, daarom heeft de Griekse voetbalbond voor dit seizoen ingegrepen. Finalisten AEK Athene en PAOK Saloniki mogen ieder maar vijfhonderd fans meenemen, waardoor er straks in het Olympisch Stadion met een capaciteit van 70 duizend man zo'n duizend fans zitten.

'Een totale mislukking op het middenveld.'
• Afgelopen zondag werd Jetro Willems bij een 6-1 stand naar de kant gehaald bij Eintracht Frankfurt, die score was al na 36 (!) minuten bereikt. De trainer van Frankfurt was niet tevreden met de Nederlander, in de Duitse pers krijgt de ex-speler van Sparta Rotterdam en PSV ook een veeg uit de pan. 'Vier passes, zestien balcontacten, het was helemaal niets. Alleen zonder hem kwam Eintracht nog ergens in de wedstrijd.' (Bild)

Dries Mertens viert maandag zijn 32ste verjaardag. Ploeggenoot Amin Younes feliciteert de Belg in het Nederlands.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Juan Mata schrijft op zijn eigen website wekelijks een column, waarin hij reageert op de prestaties van Manchester United. Na de 1-1 remise tegen het gedegradeerde Huddersfield Town, waardoor United Champions League-voetbal misloopt, besloot de Spanjaard zich te beperken tot drie woorden.

• Het is vandaag precies tien jaar geleden dat Andrés Iniesta één van de meest memorabele doelpunten uit zijn carrière maakte. In de extra tijd van de uitwedstrijd tegen Chelsea schoot de Spanjaard de bal stijf in de kruising, waarmee hij Barcelona naar de Champions League-finale bracht.

• Ook Dani Alves viert vandaag zijn verjaardag. De excentrieke Braziliaan is alweer 36, maar is nog altijd in voor een dolletje of twee. 

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.