Excuses Moeskroen voor wangedrag fans tijdens minuut stilte voor Rensenbrink

Reacties

Royal Excel Moeskroen heeft zijn excuses aangeboden voor het gedrag van een deel van de aanhang rond het uitduel met Anderlecht van zondag.

Excuses Moeskroen voor wangedrag fans tijdens minuut stilte voor Rensenbrink
© Pro Shots
Anderlecht
Anderlecht
1 - 0
Royal Excel Moeskroen
Royal Excel Moeskroen

Tijdens de minuut stilte voor de vorige week overleden Rob Rensenbrink scandeerden enkele supporters van Moeskroen 'Play-off 2', de veel minder prestigieuze nacompetitie dan Play-off 1, waarin de Belgische clubs strijden om de landstitel.

'Royal Excel Moeskroen wil zich excuseren voor het wangedrag van enkele supporters tijdens de minuut stilte voor Robert Rensenbrink, net voor de aftrap tegen RSC Anderlecht', meldt Moeskroen in een statement. 'Dit weerspiegelt op geen enkele manier de waarden van onze club en wij distantiëren ons van dit gedrag. We betuigen nogmaals onze oprechte deelneming aan de familie en geliefden van M. Rensenbrink.'

Rond het treffen met Moeskroen eerde Anderlecht clubicoon Rensenbrink. Zo speelde elke speler van Paars-Wit met de naam van de voormalig Oranje-international op de rug. Tevens waren enkele oud-ploeggenoten en familieleden aanwezig.

Anderlecht won met 1-0 en maakt daardoor weer kans op deelname aan de meest prestigieuze play-offs.

Eerbetoon aan Rensenbrink: 'Nooit de baas, maar wel de beste'
Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.