Excuses Benfica na uitermate pijnlijke bekeravond

Reacties

Na de weken van heerlijk herstel incasseerde Benfica donderdag een harde klap. FC Porto zorgde met Kerst op komst voor extra gespreksstof bij de komende Ajax-opponent.

Excuses Benfica na uitermate pijnlijke bekeravond
© Pro Shots
FC Porto
FC Porto
3 - 0
Benfica
Benfica

Na zeven minuten keek Benfica al tegen een 2-0 achterstand aan. De goals van Evanilson en Vitinha zetten FC Porto op het spoor van een overtuigend bekersucces. Bij de rivaal werden de wonden gelikt na de 3-0 nederlaag.

'In een tijdsbestek van vijf minuten kregen we twee doelpunten tegen uit spelhervattingen', zei back Alejandro Grimaldo. 'Ik wil mijn excuses aanbieden. Zo wilden we het niet hebben. Ik weet niet hoe ik dit moet uitleggen.'

Na de uitschakeling in de strijd om de Portugese beker moet Benfica zich richten op de andere prijzen. 'We moeten het analyseren en de situatie omdraaien. We moeten vechten in de drie andere competities. We moeten de Primeira Lig en de Taça de Liga winnen, en ver komen in de Champions League. We moeten ons van een andere kant laten zien', aldus Grimaldo.

De kans op revanche komt snel. Over een week staat het competitieduel met FC Porto op het programma. Mogelijk moet Nuñez Darwin dan passen. De spits moest donderdag na bijna een uur geblesseerd afhaken na een actie van Fábio Cardoso. Darwin liet op sociale media de schade zien om het beeld van de hechtingen in zijn voet later te verwijderen, net als de begeleidende tekst: 'Niet eens geel'.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.