Excelsior toont zijn aanvalskracht in Eindhoven

Reacties

Jong PSV is het nieuwe seizoen begonnen met een zware thuisnederlaag. Excelsior was zeer productief tegen de Eindhovense beloftes.

Excelsior toont zijn aanvalskracht in Eindhoven
© Pro Shots
Jong PSV
Jong PSV
1 - 6
Excelsior
Excelsior

Excelsior-trainer Marinus Dijkhuizen heeft in aanvallend opzicht genoeg azen tot zijn beschikking. Dat bleek op De Herdgang, waar de Kralingers een flitsende start van het Keuken Kampioen Divisie beleefden.

In de vijfde minuut brak Ahmad Mendes Moreira de ban. De 0-2 van Joël Zwarts na ruim een uur was niet alleen van grote schoonheid, maar bleek ook de genadeklap voor Jong PSV.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Na rust incasseerde de thuisploeg ook nog treffers van Thomas Oude Kotte en Elías Már Ómarsson. Justin de Haas had tussen die twee doelpunten de verloren Eindhovense middag met een eigen goal geïllustreerd. Nadat Damian Timan in de slotfase de eer voor Jong PSV had gered, tekende Ómarsson voor het Rotterdamse slotakkoord.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.