Excelsior stunt op transfermarkt en haalt Ayoub binnen

Reacties

Excelsior verrast met de komst van Yassin Ayoub. De 28-jarige middenvelder komt over van Panathinaikos en heeft zijn handtekening gezet onder een tweejarig contract.

Excelsior stunt op transfermarkt en haalt Ayoub binnen
© Excelsior

Ayoub stond nog een jaar onder contract bij de Griekse topclub, maar mocht uitkijken naar een nieuwe werkgever. Een proefperiode bij Fortuna Sittard liep op niets uit. Excelsior toonde zich slagvaardig en klopte met succes aan bij Ayoub, die besloot in te gaan op het aanbod uit Kralingen. De oud-speler van FC Utrecht en Feyenoord sluit snel aan bij de ploeg van trainer Marinus Dijkhuizen.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

'Ik heb ook gesprekken gevoerd met andere clubs, maar naar mijn gevoel deed Excelsior er echt alles aan om mij binnen te halen', zegt de nieuweling op de clubsite. 'Ik ben een gevoelsmens en baseer mijn beslissingen dus voor een groot deel daar op. Dat Excelsior zo veel moeite heeft gedaan voor mij, daar sprak voor mij veel vertrouwen uit. Ik vind het fijn om terug te zijn in Nederland en heb veel zin om weer lekker te kunnen voetballen.'

Debuut
Ayoub kan volgende week zaterdag zijn officieuze debuut maken. Dan is SC Heerenveen de tegenstander. Excelsior legde eerder deze transferwindow Nathan Markelo (Jong PSV), Tim van de Schepop (Werder Bremen), Reda Kharchouch (Sparta) en Jacky Donkor (FC Dordrecht) al vast.

Spelersprofiel

Y. Ayoub


Geboortedatum:
6 maart 1994
Leeftijd:
30
Geboorteplaats:
Al Hoceima
Nationaliteit
Marokko
Lengte:
1,74 m
Gewicht:
70 kg
Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Meer Excelsior
Meer over Excelsior
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.