Ex-Vitessenaar Miazga goud waard voor VS op Gold Cup

Reacties

De Verenigde Staten en Panama hebben zich zaterdag (plaatselijke tijd) geplaatst voor de kwartfinale van de Gold Cup. Beide landen verzamelden in drie wedstrijden zeven punten.

Ex-Vitessenaar Miazga goud waard voor VS op Gold Cup

Bij de Verenigde Staten was Matt Miazga (foto) belangrijk. De verdediger van Chelsea, die vorig seizoen werd verhuurd aan Vitesse en nu wederom in de belangstelling van de Arnhemmers staat, nam tegen Nicaragua de 0-3 voor zijn rekening. Joe Corona en Kelyn Rowe hadden op dat moment al voor een comfortabele 0-2 voorsprong gezorgd.

Panama won met dezelfde cijfers van Martinique. Michael Murillo, Abdiel Arroyo en Gabriek Torres tekenden voor de treffers. Martinique is door de nederlaag derde geworden in Groep B met drie punten, waardoor Honduras uit Groep A met vier punten zeker is van een plek in de kwartfinale als één van de twee beste nummers drie.

In Groep C valt zondag de beslissing. Koploper Mexico (vier punten) neemt het op tegen het nog puntloze Curaçao, Jamaica (eveneens vier punten) speelt tegen El Salvador, dat met drie punten derde staat.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.