Ex-teamgenoot John Obi Mikel noemt Hazard 'meest luie voetballer ooit'

Reacties

De carrière van Eden Hazard zit in het slop. De Belg maakte afgelopen jaar welgeteld één doelpunt in een officiële wedstrijd en kwam niet één keer tot negentig minuten. En extra hard werken om het tij te keren, dat zit er ook niet in als we voormalig ploeggenoot John Obi Mikel moeten geloven.

Ex-teamgenoot John Obi Mikel noemt Hazard 'meest luie voetballer ooit'
© Pro Shots
In de rubriek 'In de Kantlijn' verzamelt de redactie van VI.nl de laatste opmerkelijke voetbalberichten. Rare, leuke of opvallende quotes, enorme blunders, schitterende doelpunten of nieuws met een knipoog vind je hieronder. Veel plezier!

In september maakte Mikel bekend zijn schoenen aan de wilgen te hangen. De Nigeriaan speelde jarenlang met Hazard samen bij Chelsea en was onder de indruk van zijn kwaliteiten, maar iets minder van zijn werkethiek. 'Hij is de meest luie voetballer die ik in mijn leven heb gezien', liet hij weten in een interview met Dubai Eye 103.8.

'Er zijn spelers die alles geven op het trainingsveld, want iedereen wil komend weekend een basisplaats. Een keer niet thuisgeven op een training was er niet bij. De enige speler die daarmee wegkwam, was Eden Hazard.'

Toch was er niemand binnen de club die hem dat kwalijk nam. 'Want hij leverde wel ieder weekend. Hij was elke week de beste speler van het veld. Tijdens een training lieten we hem daarom doen wat hij wilde.' Sinds zijn overstap van Chelsea naar Real Madrid voor honderd miljoen euro, verkeert Hazard in een vormcrisis en tobt hij met blessures. Hazard maakte zeven goals in 73 wedstrijden voor Real.

Spelersprofiel

E. Hazard


Geboortedatum:
7 januari 1991
Leeftijd:
33
Geboorteplaats:
La Louvière
Nationaliteit
België
Lengte:
1,75 m
Gewicht:
74 kg
Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.