Evra waarschuwt Malacia en Antony: 'Dit is de Eredivisie niet'

Reacties

Manchester United beleeft een seizoen met vallen en opstaan. Zondag kreeg de ploeg van Erik ten Hag een harde reminder hoe ver ze nog van de top verwijderd zijn: rivaal Manchester City liep met 6-3 over The Red Devils heen. Voormalig United-speler Patrice Evra heeft harde woorden over voor Tyrell Malacia en Antony.

Evra waarschuwt Malacia en Antony: 'Dit is de Eredivisie niet'
© Pro Shots

'Ik ben het helemaal met Ten Hag eens als hij zegt dat het geloof er niet was. Dit is de Premier League. Het lijkt erop dat Malacia en Antony tot dusver plezier maakten, maar nu zullen ze wel merken dat dit niet de Eredivisie is maar de Premier League. Het gebrek aan geloof was enorm. Het lijkt wel alsof ze City de boodschap meegaven dat zij de betere ploegen waren', aldus Evra tegen Betfair.

'Ik was geschrokken van die wedstrijd omdat ik dit niet aan zag komen. Ik dacht dat United wel een puntje kon halen. Ze hebben ons vernederd, en dat baart me zorgen voor de toekomst. United keek gewoon toe hoe City speelde. Na die 1-0 kreeg ik het idee dat sommige spelers van United voor de tegenstander wilden applaudisseren.'

Evra weet hoe het is om in de stadsderby te worden afgedroogd: in 2011 stond hij zelf in de ploeg van Manchester United die, nota bene op het eigen Old Trafford, met 1-6 over de knie ging tegen de blauwhemden. En toch was dat niet hetzelfde, vindt de gewezen linksback. 'Nee, dat is niet te vergelijken. In die wedstrijd vielen we aan. Dat was onze speelwijze: aanvallen, wat er ook gebeurde. Zondag was ik echt van slag, want ik zag helemaal geen vechtersmentaliteit bij United', besloot de Fransman.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.