Evra swingt vanwege komst Higuaín, 'aanval' op Hart

Reacties

In de rubriek 'In de Kantlijn' verzamelt de redactie van VI.nl de laatste opmerkelijke voetbalberichten. Rare, leuke of opvallende quotes, enorme blunders, schitterende doelpunten of nieuws met een knipoog vind je hieronder. Veel plezier!

Evra swingt vanwege komst Higuaín, 'aanval' op Hart

• Negen jaar voor zijn komst naar Anfield Road had Georginio Wijnaldum al een zwak voor Liverpool. De toen zeventienjarige middenvelder kreeg het in 2007 na afloop van een oefenduel tussen Feyenoord en The Reds voor elkaar om shirtje te wisselen met Fernando Torres. 'Er diende zich een kans aan omdat het even onrustig was door een opstootje. Dat shirt heb ik nog steeds, want ik was een heel grote fan van Torres', zegt Wijnaldum op de website van Liverpool.

• Dit doelpunt tijdens een wedstrijd in Australië willen we u niet onthouden. Oogstrelend!

'Ik heb altijd gezegd dat Joe Hart niet zo goed is als veel mensen denken dat hij is. Hij is wel een aardige keeper, maar ook een doelman die geregeld in de fout gaat. In mijn ogen is Hart zeker niet automatisch de eerste keus bij de start van de WK-kwalificatie.'
Peter Shilton, die 125 interlands keepte voor Engeland, geeft de nieuwe Engelse bondscoach Sam Allardyce ongevraagd advies. (The Sun)

Patrice Evra is op zijn zachtst gezegd ingenomen met het feit dat Gonzalo Higuaín zijn ploeggenoot bij Juventus wordt. Van een kater na de verloren EK-finale lijkt geen sprake meer bij Franse verdediger.

Welcome to Juventus GONZALO HIGUAIN !!! hahahahahahahaha i love this game !!!

Een video die is geplaatst door Patrice Evra (@patrice.evra) op

'Managers zeggen vaker dat gezondheid erg belangrijk is, maar bij hem train je niet mee als je te zwaar bent. Voor mij is het de eerste keer dat een trainer zoiets doet. En daarom hebben we op dit moment enkele spelers die niet mee mogen trainen. Dit werkt verfrissend.'
• Geen pizza's meer voor de spelers van Manchester City. De nieuwe trainer Josep Guardiola heeft vet voedsel en sommige dranken van het menu geschrapt. Ook bij overgewicht is de Spaanse coach streng voor zijn spelers. Als je te zwaar bent, mag je niet meer meetrainen. De Franse linksback Gaël Clichy is in ieder geval zeer te spreken over het beleid van Guardiola. (The Guardian)

'Ik weet nog dat ik in 2001 voor negen miljoen euro Zlatan Ibrahimovic naar Ajax haalde. Dat was een godsvermogen. Maar als je ziet welke bedragen er nu in het voetbal omgaan.'
• Volgens Leo Beenhakker is de gekte toegeslagen als Ajax Arek Milik verkoopt voor 35 miljoen euro aan Napoli. Don Leo, oud-bondscoach van Polen, denkt niet dat dit soort bedragen verantwoord zijn. Beenhakker - tussen 2000 en 2003 technisch directeur in Amsterdam - roept directeur voetbalzaken Marc Overmars op om wel wat met de miljoenen euro's te doen. Om de Europese kloof niet steeds groter te laten worden, moeten er volgens hem nieuwe aankopen worden gedaan door Ajax. (De Telegraaf)

'Ik vind het gevonden geld, omdat hij vorig seizoen niet onomstreden was. En bovendien heeft Ajax nog ruim een maand de tijd om een vervanger te halen. Ik had nog een week en kreeg geen nieuwe speler voor Sneijder.'
• Volgens Henk ten Cate is het frustrerend als spelers plotseling toch vertrekken, zoals hij zelf meemaakte als coach van Ajax. Hij zag Wesley Sneijder in de laatste week voor de deadline naar Real Madrid verkassen. (De Telegraaf)

'Het was een geintje. Laten we niet alles te serieus nemen in dit leven, hè.'
• De Snapchat-foto van Jetro Willems met een Liverpool-shirt aan was naar eigen zeggen een grapje. Het kiekje zorgde voor de nodige geruchten over een aanstaand vertrek van de linkerverdediger, maar een transfer is volgens Willems niet aan de orde. (Eindhovens Dagblad)

Gylfi Sigurdsson houdt wel van een visje op zijn tijd. De 26-jarige middenvelder, die met IJsland pas in de kwartfinale sneuvelde op het EK in Frankrijk, ving op zijn vakantie in het Caribische Antigua een reusachtige vis van liefst 32 kilogram. Wat een beest!

Catch of the day 🐟 #deepseafishing #64pounds

Een foto die is geplaatst door Gylfi Sigurdsson (@gylfisig23) op

'Hij is nog steeds jong, dus hij zal zich blijven verbeteren om op een dag tot de besten van de wereld te horen. Het is gemakkelijk om hem te vergelijken met Messi als je kijkt naar zijn magische momenten in het veld.'
• Volgens Pedro heeft Eden Hazard de potentie om net zo goed te worden als Lionel Messi. De Spaanse aanvaller denkt dat zijn Belgische ploeggenoot bij Chelsea de komende seizoenen een volgende stap kan zetten, ondanks een teleurstellend laatste jaar in Londen. (The Standard)

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.