Europese interesse trekt aan: Kerk rekent op een zomerse transfer

Reacties

De entourage van Gyrano Kerk heeft goede hoop dat de aanvaller deze week nog een transfer maakt. Stade Brest, Lokomotiv Moskou, Hellas Verona en een Duitse club strijden om de handtekening van 25-jarige Amsterdammer. Twee van hen hebben zich inmiddels ook al gemeld bij FC Utrecht.

Europese interesse trekt aan: Kerk rekent op een zomerse transfer
© Pro Shots

Kerk heeft al langer een sterke vertrekwens. Vorig jaar bereikte FC Utrecht met Hellas Verona een akkoord over een deal van acht miljoen euro. Destijds ketste de deal op het allerlaatste moment af. De Italianen hebben zich nu wederom gemeld bij Kerks management. De club uit de Serie A heeft zich nog niet officieel gemeld bij FC Utrecht.

Dat hebben Stade Brest en Lokomotiv Moskou wél gedaan. Bovendien is er nu ook nog een Bundesliga-club die zich in de race om Kerk heeft gemeld. Eerder deze zomer toonden onder meer Werder Bremen, FC Kopenhagen en Stade Rennes interesse. Anderlecht was de enige club die een concreet bod deed: de Belgen waren bereid een bedrag tussen de drie en vier miljoen euro te betalen.

FC Utrecht wilde echter meer voor de handenbinder en heeft een duidelijk bedrag in het hoofd dat het wil ontvangen. Wordt dit niet op tafel gelegd, dan houdt het Kerk liever nog een jaar in de Domstad. De aanvaller beschikt immers nog over een tweejarig contract. Maar de interesse neemt inmiddels zulke serieuze vormen aan, dat de entourage van Kerk nog voor 1 september rekent op een definitief vertrek.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.