Europa League-tegenstanders Feyenoord keihard getroffen door coronavirus

Reacties

Wolfsberger AC haalde vorige week in de Europa League nog flink uit op bezoek bij Feyenoord, maar moet donderdagavond op bezoek bij Dinamo Zagreb improviseren. Ook bij de Kroaten is het behoorlijk misgegaan.

Europa League-tegenstanders Feyenoord keihard getroffen door coronavirus
© Pro Shots
Dinamo Zagreb
Dinamo Zagreb
1 - 0
Wolfsberger AC
Wolfsberger AC

Een dag voor het uitduel met Dinamo Zagreb maakte Wolfsberger woensdag melding van een kleine corona-uitbraak, aangezien er plotseling acht positieve gevallen zijn. Het gaat daarbij om zowel spelers als stafleden, zo laat Wolfsberger in een statement weten. Om wie het precies gaat, wordt niet bekendgemaakt. De besmette gevallen zijn allemaal in thuisquarantaine gegaan.

Daarmee wordt het treffen in de poule van Feyenoord een behoorlijk 'coronaduel', want eerder meldde Dinamo al dat het kampt met de nodige positieve gevallen. Vier spelers waren al besmet, daarna kwamen er bij de meest recente testronde nog eens vijf bij. Ook trainer Zoran Mamic testte positief, hij zal donderdag dus niet op de bank zitten.

Vorige week was Wolfsberger nog met 1-4 te sterk voor Feyenoord, dat bepaald nog niet op volle toeren draait in Groep K van de Europa League. Door de 0-0 bij Dinamo Zagreb en de keiharde thuisnederlaag tegen de Oostenrijkers staan de Rotterdammers laatste met één punt, CSKA en Dinamo hebben er twee, Wolfsberger leidt de dans met vier punten. En dat terwijl Feyenoord nu een dubbele ontmoeting met de sterke Russen wacht.

Feyenoord
Feyenoord
3 - 1
CSKA Moskou
CSKA Moskou
Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.